Ziua în care Ianis Hagi a călcat cu adevărat pe urmele tatălui!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
VIDEO Ziua în care Ianis Hagi a călcat cu adevărat pe urmele tatălui!
Sport 12 Septembrie 2018 / 12:59 2424 accesări 2 comentarii

Ianis Hagi (19 ani) a marcat un gol spectaculos, la Ovidiu, în România U21 - Bosnia U21, partidă care poate asigura în mare măsură calificarea tricolorilor mici la Euro 2019, competiţie găzduită de Italia şi San Marino. Hagi junior a înscris direct din corner, golul de 2-0 pentru echipa lui Mirel Rădoi.

Minutul 70 a adus un corner, pe care Ianis Hagi l-a trimis direct spre poartă şi l-a surprins pe portarul bosniac, Trkulja, care nu a mai putut interveni şi balonul s-a oprit în plasă. România e cu un pas la turneul final.

Tricolorii mici mai au de jucat cu Ţara Galilor (13 octombrie) şi cu Liechtenstein (17 octombrie), ambele meciuri pe teren propriu. România are un meci mai puţin disputat faţă de principala urmăritoare, Bosnia.

Iar reuşita l-a făcut pe Gică Hagi să zâmbească, dar şi să-şi pună mâinile în cap. Din înaltul stadionului pe care l-a construit chiar pentru astfel de momente, Regele fotbalului românesc a privit cum fiul său duce România U21 spre EURO 2019.

Vezi video aici:

Golul lui Ianis Hagi

Loading...

2 comentarii

ion 18:19:48 / 12 Septembrie 2018
hagi

Carcotasii nu mai au nimic de zis,sau abia acum au priceput ca fotbalul pentru ei este greu de inteles ??????????????

Marian C 09:55:45 / 13 Septembrie 2018
Hagi

Se vede de mult timp că pustiul e talentat.Dar trebuie sa te pricepi la fotbal că sa îți dai seama.

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.209 secunde