Ziua Lupilor de Mare - 29 de ani de reprezentare studenţească

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ziua Lupilor de Mare - 29 de ani de reprezentare studenţească

Educație 06 Februarie 2019 / 15:37 2042 accesări

Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța (LSUMC) serbează astăzi, 6 februarie 2019, 29 de ani de activitate.

Cu ocazia acestui eveniment, Sala E710, a Universității Maritime din Constanța, a găzduit Gala Aniversară LSUMC 29, eveniment la care au fost prezenți membrii organizației, studenți, cadre didactice ale Universității, organizații partenere, alumni, cât și reprezentanții ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România), federația națională din care facem parte.

În 1990 a luat fiinţă singura organizaţie studenţească din România care a reușit să înființeze o universitate, Universitatea Maritimă din Constanţa (pe atunci, Institutul de Marina Civilă). De la înființare și până acum, Liga Studenților și-a menținut aceleași scopuri și obiective, perseverând an de an în a se autodepăși.

De 29 de ani, membrii acesteia reușesc să reprezinte drepturile studenților din Universitatea Maritimă din Constanța, atât pe plan educaţional, cât și pe plan social, cultural şi economic, cu implicații importante la nivel național, în luarea deciziilor în învăţământul superior, precum şi acţionarea pentru apărarea libertăţilor democratice şi drepturilor omului.

„Să fii succesor al acestei imense moșteniri, este totodată o onoare, dar și o mare responsabilitate, pe care o port zilnic pe umeri, cu zâmbetul pe buze.

Sunt mândră de întâia generație a acestei organizații și de modul în care a hotărât să-și ia viața în propriile mâini, de generațiile care au urmat și au dezvoltat constant organizația, dar și mai mândră de oamenii care mă înconjoară, care muncesc alături de mine, care mă motivează și mă inspiră să continui să-i ghidez în activitatea pe care o întreprind în folosul studenților universității. Astăzi, sărbătorim 29 de ani de trudă constantă, 29 de ani de reușite, dar și 29 de ani în care am zâmbit sau am plâns alături de oamenii pe care i-am reprezentat. La mulți ani, dragi colegi, dragi LSUMC-iști, dragi UMC-iști!”, a declarat Elena Ionașcu, Președintele LSUMC.12
Pagina a fost generata in 0.135 secunde