Ziua Mondială a Kung-Fu, sărbătorită la Mangalia în condiţii speciale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ziua Mondială a Kung-Fu, sărbătorită la Mangalia în condiţii speciale

Sport 25 August 2020 / 08:36 414 accesări

Marţi, 25 august, este „Ziua Mondială a Kung-Fu” (Kung-Fu World Day). Având în vedere situaţia şi restricţiile impuse de pandemie, aniversarea va consta doar din transmiterea unor mesaje şi materiale informative, legate de originea şi dezvoltarea Kung-Fu, către toţi practicanţii şi simpatizanţii.

De asemenea, la sediile cluburilor sportive vor fi amplasate afişe, diplome, medalii cupe, materiale documentare şi mini-expoziţii fotografice.

Nu se vor organiza întreceri sportive sau demonstraţii, deoarece condiţiile de organizare a acestora impun costuri considerabile, pe care cluburile sportive nu şi le pot permite.

Pentru sportivii, instructorii şi antrenorii de Kung-Fu, este o perioadă dificilă, antrenamentele se organizează afară, cu respectarea condiţiilor de distanţă fizică şi socială, se lucrează doar tehnici de bază, tehnici imitative individuale, fără partener, fără luptă şi fără concursuri sportive.

Considerăm că această situaţie, de discriminare a sportivilor din sporturile de contact, trebuie să înceteze cât mai curând, pentru că lungirea acestei perioade, va duce la pierderea definitivă a unor sportivi, la ieşirea lor din forma sportivă adecvată, demotivarea şi neparticiparea la antrenamente.

La Mangalia, în faţa Casei Tineretului, vor fi amplasate bannere şi afişe, iar pe timpul zilei, între orele 10.00-19.00 va fi transmisă muzică tradiţională chineză.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Kung-Fu, dorim tuturor practicanţilor şi colaboratorilor, multă sănătate şi prosperitate!

La Mulţi Ani, Kung-Fu!

Comunicatul este semnat de Florin Iordănoaia (preşedinte A.R.K.) şi de Mihai Cîju (prim-vicepreşedinte A.R.K.)12
Pagina a fost generata in 0.2375 secunde