Zlatan „Genunchi de Oțel“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Zlatan „Genunchi de Oțel“

Sport 08 Mai 2017 / 14:32 416 accesări

Medicii care l-au operat la genunchi pe Zlatan Ibrahimovic au rămas atât de impresionaţi de condiţia fizică a suedezului încât vor să facă cercetări pe el! Atacantul lui Manchester United s-a accidentat luna trecută, în timpul returului cu Anderlecht Bruxelles din sferturile Europa League, meci câştigat cu 2-1 de United. Din cauza gravității accidentării (ruptură de ligamente încrucișate), s-a spus că e finalul carierei pentru fotbalistul care va împlini 36 de ani pe 3 octombrie, însă, după operaţia efectuată la Pittsburgh, în SUA, Ibrahimovic a garantat că se simte mai puternic şi că nici nu se gândeşte la aşa ceva.

Declaraţiile atacantului lui Manchester United sunt susţinute de uimirea pe care au avut-o medicii în momentul în care l-au operat. Mino Raiola, impresarul lui Ibrahimovic, susţine că aceştia vor să facă teste suplimentare pe Ibrahimovic, deoarece nu le-a venit să creadă când au văzut ce condiţie fizică are suedezul!

„Genunchiul lui este atât de puternic încât medicii au spus că n-au mai văzut vreodată aşa ceva. Zlatan este atât de puternic încât doctorul i-a spus să revină după ce se va retrage, pentru a face cercetări pe el. Medicii respectivi lucrează pentru cele mai bune institute de cercetare din lume, pentru genunchi şi ligamente. Are un genunchi aproape imposibil pentru jucător de fotbal cu 20 de ani de carieră în spate. Era curat, nu avea nicio afecţiune. Aşa că, după ce Zlatan se va retrage, ne vom întoarce, vom deschide din nou genunchiul, pentru a face cercetări la nivelul ligamentelor sale”, a declarat Raiola.12
Pagina a fost generata in 0.2511 secunde