Zone care trebuie evitate săptămâna aceasta în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenție, șoferi! Zone care trebuie evitate săptămâna aceasta în Constanța
Administrație 18 Noiembrie 2019 / 13:08 381 accesări 1 comentariu

Conform graficului de lucru al Primăriei, săptămâna aceasta continuă procesul de reabilitare a trotuarelor pe bd. Mamaia - între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazul, pe strada Unirii - între străzile Grozești și Zorelelor și în zona Pieței Filipescu. Se va interveni asupra carosabilului pe aleea de acces către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” și pe aleea de acces din str. Caraiman. Se va mai acționa pe bd. Aurel Vlaicu, la intersecția cu str. Albatrosului și pe str. Petre Dascălu. Pe străzile Cernica și B. Delavrancea continuă programul de investiții în trama stradală. Pentru amenajarea de noi locuri de parcare se va asfalta pe str. Arcului, în zona bl. I, D1 și A4. În zona trecerilor de pietoni, în stațiile de autobuz și de taxi, în cartierul Coiciu și în zonele recent asfaltate continuă trasarea marcajelor rutiere iar pe str. Soveja, între bd. Tomis și str. Ștefăniță Vodă, se dezafectează cablurile neetichetate. Deasemenea, se vor amenaja treceri de pietoni cu refugiu pe bd. Aurel Vlaicu și pe bd. Al. Lăpușneanu, în zona Școlii „Spectrum“. Pentru îmbunătățirea accesului pietonal în zona centrală, primăria a demarat procesul de reabilitare a trotuarelor pe bd. Tomis, tronsonul delimitat de străzile Poporului și N. Iorga, unde se vor amplasa borduri iar ulterior se vor fi monta pavele. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Loading...

1 comentariu

Sorin 14:47:17 / 20 Noiembrie 2019
Aleea care da din Caraiman......

Totusi daca se asfalteaza aceasta alee care da din str. Caraiman, de ce nu se merge pana la capatul ei? S-au facut distrugeri ale carosabilului prin interventia celor de la Enel iar acesta strada nu a mai fost asfaltata de 35-40 de ani cel putin.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1614 secunde