Zonele în care se reabilitează trama stradală în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Săptămâna aceasta Zonele în care se reabilitează trama stradală în Constanța
Administrație 21 Octombrie 2019 / 14:10 1210 accesări 0 comentarii

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să modernizeze zona destinată circulației pietonilor pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Războieni și strada Zorelelor, și pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul.

În același timp, se asfaltează strada Papadopol și se reabilitează aleea de acces din strada Unirii către „Centrul Meteorologic Regional Dobrogea” și parcarea din zona clubului Fratelli de pe strada Răscoalei 1907.

Conform graficului de lucru, echipele administratorului drumului public continuă intervențiile pe străzile Zeno Vancea, Prelungirea Eduard Caudella, Cella Delavrancea și Sfântul Ioan Damaschin.

În ceea ce privește amenajarea de noi locuri de parcare, se lucrează pe strada Mugurului, în spatele blocului 22 și pe strada Arcului, în zona blocurilor I și D1.

De asemenea, echipele municipalității continuă trasarea de marcaje rutiere în zona trecerilor de pietoni, în cartierul Coiciu iar pe strada Soveja, între Delfinariu și Lidl, se dezafectează cablurile neetichetate.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2628 secunde