A plecat dintre noi primul antrenor al Simonei Halep

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

A plecat dintre noi primul antrenor al Simonei Halep

Sport 21 Decembrie 2019 / 16:26 1150 accesări
Sursa foto: Facebook Tenis Club Bright

Sursa foto: Facebook Tenis Club Bright

Tenismena constănţeană Simona Halep a anunţat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, decesul primului antrenor, Nicuşor Ene. În vârstă de 61 de ani, Nicuşor Ene a suferit un infarct miocardic în urmă cu două zile, fiind transportat cu elicopterul de la Constanţa în Capitală, însă şansele de supravieţuire erau minime. Nicuşor Ene a murit la un spital din București.

„Doar ce am aterizat de la Dubai, acolo unde am facut pregătirea pentru noul an. De fiecare dată când ajung o sun pe Mama... Astăzi apelul s-a încheiat cu vestea tristă. Domn Profesor Ene ne-a părăsit. O persoană blândă, care nu m-a certat nici măcar o dată în toţi acei 4 ani în care m-a învăţat absolut tot ce înseamnă tenisul. A fost una dintre cele mai importante cărămizi pe care el a pus-o la această carieră minunată a mea. Mă bucur enorm că a fost alături de mine pe scena de la Constanţa atunci când am sărbătorit trofeul de la Wimbledon. ... Mereu în sufletul meu! Dumnezeu să-l ierte!!”, a scris Simona Halep.

Un mesaj de condoleanţe a fost postat şi de Tenis Club Bright din Constanţa, pe pagina oficială de Facebook: „De azi lumea tenisului e mai săracă, iar noi am pierdut un membru drag al familiei Tenis Club Bright. Cu mare durere în suflet ne despărţim de domnul profesor Nicuşor Ene şi sperăm să îi fie drumul lin către eternitate. R.I.P!”12
Pagina a fost generata in 0.168 secunde