Telegraf Online - Culinar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Culinar

Sarmale de gâscă în foi de varză
24 decembrie 2017 Sarmale de gâscă în foi de varză

Ingrediente 300 g carne tocată de gâscă (se poate și cu carne de curcan sau rață) 200 g carne de porc 100 g orez 100g de ulei 2 cepe potrivite 50g bulion 300g roșii o varză murată piper cimbru foi de dafin (una, maximum două, pentru că în cantitate mai mare ...

0 comentarii
Mâncăruri care pot fi considerate adevărate medicamente
16 decembrie 2017 Mâncăruri care pot fi considerate adevărate medicamente

Știați că există unele mâncăruri care pot fi considerate ca niște adevărate medicamente și care pot trata boli grave? Iată mai jos cum să prepari supa lui Hipocrate, ce poate fi folosită pentru tratarea cancerului și a bolilor de rinichi și ficat. Aveți nevoie de următoarele ...

0 comentarii
Ce mănâncă românul? Află care sunt rețetele preferate!
15 decembrie 2017 Ce mănâncă românul? Află care sunt rețetele preferate!

Unul dintre motivele pentru care carnea de pasăre este atât de populară este prețul scăzut. În plus, producerea cărnii de pasăre este mai ieftină decât alte tipuri de carne, deoarece puii sunt mai eficient de crescut și există puține limitări religioase sau culturale pentru a mânca ...

0 comentarii
Un alt fel de cartofi prăjiți
10 decembrie 2017 Un alt fel de cartofi prăjiți

Dacă v-ați săturat de clasicii cartofi prăjiți, vă prezentăm o rețetă la fel de gustoasă, dar și mai nutritivă. Ingrediente: cartofi, usturoi, ceapă, muștar, ulei (de preferat de măsline), rozmarin. Mod de preparare: Se curăță cartofii și se pun într-o tavă, tăiați cubulețe. Se ...

0 comentarii
Cum facem maioneză vegană
8 decembrie 2017 Cum facem maioneză vegană

Chiar dacă reuşim să ţinem postul corect, adică dinspre minte către trup şi nu invers, chiar dacă nu nutrim niciun gând ascuns spre cărnuri sau lactate, parcă, din când în când, puţină maioneză n-ar strica gustul excelent dealtfel al legumelor. Drept urmare, am căutat pentru ...

0 comentarii
Arta napolitană a preparării pizza, în patrimoniul imaterial al umanității
7 decembrie 2017 Arta napolitană a preparării pizza, în patrimoniul imaterial al umanității

Arta napolitană a preparării pizza, așa-numita pizzaiolo, a intrat joi în patrimoniul imaterial al umanității, alături de alte comori culturale precum decorația murală tradițională saudită realizată de femei, potrivit UNESCO, relatează AFP. Comitetul ad hoc al UNESCO s-a reunit pe insula ...

0 comentarii
Cartoful care rodește vinete! Se întâmplă în România
29 noiembrie 2017 Cartoful care rodește vinete! Se întâmplă în România

Un pasionat de agricultură din judeţul Neamţ a reuşit, anul acesta, să obţină o plantă de cartof care a rodit şi vinete. Vali Cucu a devenit cunoscut când aceeaşi plantă a dat cartofi şi tomate, urmând aceeaşi procedură cu cea din 2017, se arată pe descopera.ro. Valentin Cucu a postat pe ...

0 comentarii
A fost lansată prima băutură cu probiotice
28 noiembrie 2017 A fost lansată prima băutură cu probiotice

O echipă de cercetători de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a lansat, luni, prima băutură funcţională din România cu probiotice, care se adresează persoanelor care suferă de colon iritabil şi are efecte benefice asupra sănătăţii ...

0 comentarii
Bananele, pe cale de dispariție! Vezi de ce!
28 noiembrie 2017 Bananele, pe cale de dispariție! Vezi de ce!

Bananele sunt unele dintre cele mai populare fructe din întreaga lume şi există riscul să devină o raritate. Un virus care circulă prin întreaga lume distruge culturile. Fuzarioza este o boală care deja a distrus plantaţiile de banane din Australia şi sud-estul Asiei şi începe să se ...

0 comentarii
Cei mai buni burgeri din cuş-cuş!
26 noiembrie 2017 Cei mai buni burgeri din cuş-cuş!

Cum face burgeri din cuş-cuş şi legume, că tot suntem în perioada de post, iar specialiştii ne sfătuiesc să încercăm să preparăm cât mai des mâncarea în casă? Este foarte simplu şi, potrivit specialiştilor bucătari, ies mai buni decât cei cu carne! INGREDIENTE 1/2 ...

0 comentarii
123...22
Pagina a fost generata in 0.1215 secunde