Partidul AUR a lansat candidatul formaţiunii la Primăria Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Partidul AUR a lansat candidatul formaţiunii la Primăria Constanţa

Politică 28 Ianuarie 2024 / 15:23 1136 accesări
Foto: facebook, Alianța pentru Unirea Românilor

Foto: facebook, Alianța pentru Unirea Românilor

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a lansat sâmbătă candidatul formaţiunii la Primăria Municipiului Constanţa, în persoana lui Ovidiu Cupşa.

Lansarea a avut loc în Portul Turistic Tomis din Constanţa, în prezenţa a câtorva sute de membri şi simpatizanţi ai AUR.

"I-am văzut pe mai marii din PSD, care au spus că îşi dau demisia dacă pierd alegerile europarlamentare. Sunt convins că AUR o să câştige alegerile europarlamentare şi o să-i trimită acasă şi pe Ciolacu şi pe Grindeanu şi pe Dâncu şi pe Stroe. Avem nevoie de voi şi avem nevoie să punem patrioţi la cârma ţării, la cârma oraşelor şi judeţelor noastre", le-a promis celor prezenţi preşedintele AUR, George Simion.


"Pe omul pe care au AUR îl propune la Primăria Constanţei aveaţi de mult dreptul să-l găsiţi pe buletinul de vot. Trebuia să aveţi această şansă să votaţi un om care a făcut ceva în viaţă şi un om care poate conduce cum trebuie acest oraş, dar, din păcate, politica românească este o mizerie. Din păcate, partidele vechi şi obosite au alte criterii după care îşi aleg candidaţii la primărie, nu după meritocraţie şi nu după valoare (...) În Constanţa ar fi trebuit să avem un port turistic, să avem plajă, ar fi trebuit să avem un port, să vedem o istorie bogată. Nu vedem nimic din aceste lucruri. Vedem un oraş care este într-o continuă deconstrucţie, vedem un oraş care este un şantier întreg, vedem o privelişte dezolantă. Uitaţi-vă în jur, este frig, este urât, este cenuşiu", a mai spusSimion.Ştiri recomandate

12