În perioada următoare, în piețele agroalimentare din Constanța se va comercializa carne de miel

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

În perioada următoare, în piețele agroalimentare din Constanța se va comercializa carne de miel

Administrație 23 Aprilie 2024 / 13:32 695 accesări

În perioada 25.04.2024 – 04.05.2024, în piețele agroalimentare din Constanțase va comercializa carne de miel pentru Sărbătorile Pascale, de la producători avizați de Direcția Sanitar – Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța. În acest sens, vor fi puse la dispoziție locuri în halele de lactate din Piața Grivița și Piața Tomis III.

Carnea provine de la ferme din județele Constanța și Tulcea, de la animale sacrificate în abatoare autorizate, iar medici veterinari de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța supraveghează în permanență vânzarea. Precizăm că prețurile sunt stabilite de către producătorii locali.

AFI SRL, administratorul piețelor, va asigura toate condițiile de igienă și siguranță alimentară. În acest scop, au fost efectuate operațiuni de dezinfecție, dezinsecție și deratizare în halele destinate comercializării cărnii de miel.

Programul de comercializare a cărnii de miel este următorul: luni – sâmbătă: 08:00 – 17:00, duminică: 08:00 – 12:00.Ştiri recomandate

12