O nouă parcare, în curs de amenajare în zona Gării din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O nouă parcare, în curs de amenajare în zona Gării din Constanța

Administrație 17 Aprilie 2024 / 14:40 820 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Primăria Constanța informează că pe bulevardul Ferdinand, în spatele blocului R1, la intersecția cu strada Theodor Burada, au loc lucrări de reconfigurare a trotuarelor și de construire a unei parcări pe un teren eliberat de garaje.

Spațiul existent este folosit inadecvat și se află într-o stare de degradare. Majoritatea zonei este acaparată de mașinile parcate pe terenul neamenajat.

Prin această investiție se urmărește eficientizarea spațiului urban. Lucrările vor consta în reabilitarea carosabilului existent, amenajarea spațiului pietonal, amenajarea unei parcări și crearea de noi spații verzi, precum și amenajarea aleilor de acces în scările de bloc, precizează informarea primăriei.

Echipele Confort Urban vor executa lucrări de stabilizare a terenurilor, vor fi montate borduri care vor delimita locurile de parcare, zona carosabilă va fi recondiționată prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură), iar la final se vor aplica marcajele rutiere. Se vor construi noi trotuare și casete pentru spații verzi, iar aleile de acces în scările blocurilor din proximitatea parcării vor fi reabilitate.Ştiri recomandate

12