Bunuri contrafăcute în valoare de 33.000 lei, confiscate de poliţişti la frontiera Vama Veche

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bunuri contrafăcute în valoare de 33.000 lei, confiscate de poliţişti la frontiera Vama Veche

Eveniment 25 Aprilie 2024 / 13:16 526 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autoturism sosit din Turcia 82 de artcole vestimentare în valoare de 32.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 24.04.2024, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autoturism înmatriculat în România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagaj, 82 articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau unui cetățean român care nu deținea documente de proveniență și nici acordul titularilor de marcă pentru punerea în circulație.

Produsele, în valoare totală de aproximativ 32.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.Ştiri recomandate

12