Mașinile de cuburi de gheață, echipamente frigorifice esențiale pentru aceste băuturi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mașinile de cuburi de gheață, echipamente frigorifice esențiale pentru aceste băuturi!

Culinar 12 Octombrie 2020 / 14:13 2162 accesări

Odată cu instalarea toamnei, temperaturile de afară au mai scăzut, însă acest lucru nu este valabil și pentru cele din pahare. Anumite băuturi trebuie consumate în mod obligatoriu cu gheață, cuburile având atât rol estetic, cât și practic, pentru răcirea acestora.

Daca dețineți un restaurant, un bar sau orice alt tip de local ori unitate de alimentație publică, trebuie să achiziționați echipamente frigorifice specializate în producerea de cuburi de gheață. Având în vedere numărul mare de clienți și de refill-uri pe care aceștia le pot cere, este clar că formele și suporturile clasice pentru cuburi nu reprezintă o soluție viabilă.

În aceste condiții, aveți nevoie de echipamente frigorifice dedicate, mai exact de mașini pentru cuburi de gheață. Acestea funcționează cu aer sau cu apă, au diferite forme și pot produce inclusiv fulgi de gheață. Calitatea produsului finit, fie că vorbim despre cuburi sau fulgi, este ireproșabilă, iar productivitatea este una ridicată, capabilă să facă față volumului dintr-un local.

În oferta Fresco Expert, furnizor care susține geniul în bucătăriile profesionale din România încă din anul 1992, găsiți exclusiv echipamente frigorifice provenite de la branduri renumite la nivel internațional. Acest lucru garantează fiabilitatea și durata îndelungată de viață a acestora, dar și cheltuieli de întreținere reduse.

Înainte de a vedea câteva exemple, trebuie să trecem în revistă băuturile care în mod tradițional se consumă cu gheață. Unul dintre cele mai populare site-uri media din Statele Unite ale Americii a realizat un sondaj printre sutele de mii de cititori, vrând să afle dacă aceștia adaugă cuburi de gheață în diferite băuturi pe care le consumă.

Iata rezultatele:

Cu gheață: Ice tea - 95%, Limonadă - 86%, Apă minerală - 77%, Apă plată - 70%, Whiskey - 65%, Cocktail-uri - 63%;

Fara gheata: Bere - 96%, Vin roșu - 94%, Suc de portocale - 89%, Vin rose - 78%, Suc de mere - 77%, Vin alb - 72%.

Iată, în continuare, câteva exemple de echipamente frigorifice de produs cuburi și fulgi de gheață, disponibile în oferta Fresco Expert:

Mașină de făcut cuburi de gheață BAA0070 - pret 2.778 de lei

Aceste echipamente frigorifice au capacitatea de până la 30 de kilograme în 24 de ore, în condițiile unei temperaturi ambientale de până la 43 de grade Celsius. Capacitatea de stocare a acestei mașini este de 4 kilograme, dimensiunile sale - 35,5x43,5x59 de centimetri, iar greutatea netă - 27,5 kilograme;

Mașină de făcut cuburi de gheață BAA0033 - pret 10.476 de lei

Această mașină, dotată cu un sistem de răcire cu aer, are o productivitate de 155 de kilograme în 24 de ore, cu un consum de 2,6 litri de apă per kilogram. Echipamentul este alimentat electric și funcționează cu gaz refrigerant R452A (700 de grame);

Mașină de făcut cuburi de gheață BAA0034 - pret 18.738 de lei

Nu în ultimul rând, acest echipament are o productivitate de 300 de kilograme în 24 de ore, cu un consum de 2,6 litri de apă per kilogram. Dimensiunile sale sunt de 125x58x84,8 de centimetri, greutatea - de 152 de kilograme, iar agentul refrigerant folosit - R45A (1.600 de grame).12
Pagina a fost generata in 0.2337 secunde