Farul Constanţa a învins-o pe Rapid cu 3-1, în play-off-ul Superligii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Farul Constanţa a învins-o pe Rapid cu 3-1, în play-off-ul Superligii

Sport 24 Aprilie 2024 / 21:53 651 accesări
Foto: Farul Constanţa

Foto: Farul Constanţa

Farul Constanţa a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 3-1 (1-1), miercuri seara, pe teren propriu, la Ovidiu, într-un meci din etapa a şasea a fazei play-off a Superligii de fotbal.

O victorie obținută după un nou meci foarte bun al "marinarilor", chiar dacă din garnitura de bază au lipsit Cojocaru și Grigoryan. A fost însă seara lui L. Munteanu, declarat se altfel și MVP-ul partidei. Atacantul nostru a deschis scorul în min.37 și a pasat apoi decisiv și la reușita de 2-1 a lui Andronache, acesta din urmă la primul gol din carieră în Superligă. Benchaib a închis tabela la 3-1 cu o reușită superbă din interiorul careului, se precizează pe site-ul oficial al Farului.

Au evoluat - Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi - M. Popescu, Larie (73 Gustavo), Boli, Kiki (56 Ganea) - Vînă, Nedelcu (46 Queiros), Grameni - Deaconu (46 Benchaib), L.Munteanu, Rivaldinho (46 Andronache). Rezerve: Mușat - Sîrbu, Grosu, Dănuleasa, N.Popescu, Casap, Stoian.

Rapid (antrenor Cristiano Bergodi): Aioani (46 Drăghia) - Braun, I.Cristea, Grigore, Borza - Oaidă (74 Kait), Iacob, Hasani - Krasniqi (60 Funsho), Rrahmani, Petrila (74 Burmaz). Rezerve: Onea, Săpunaru, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Cîrjan, Papeau.

Farul Constanţa a reuşit a treia sa victorie consecutivă.

Rapid rămâne cu un singur punct obţinut în play-off.

În meciurile directe din acest sezon, în sezonul regulat, Rapid a învins cu 3-1 în Giuleşti, iar la Ovidiu a fost egal, iar în play-off, Farul a câştigat ambele partide, 2-1 în Giuleşti, 3-1 la Ovidiu.Ştiri recomandate

12