Ziua Porților Deschise la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ziua Porților Deschise la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Educație 18 Aprilie 2024 / 09:12 643 accesări

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” organizează sâmbătă, 20 aprilie, între orele 10.00-14.00, Ziua Porților Deschise, eveniment care are ca scop prezentarea ofertei educaționale a instituției pentru anul universitar 2024-2025 și organizarea unor tururi ghidate în campusul universitar.

Vizitatorii vor putea vedea spațiile în care se pregătesc studenții militari și civili ai instituției, laboratoarele și simulatoarele moderne unde se instruiesc periodic membri ai echipajelor militare și civile, Planetariul, baza sportivă și Muzeul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.

Timp de patru ore, vor avea loc tururi ghidate, iar studenții și cadrele didactice vor răspunde curiozităților vizitatorilor. Cei care doresc să plece cu o amintire, vor avea la dispoziție un photo-corner, iar Muzica Militară a Forțelor Navale va susține un concert cu melodii din repertoriul marinăresc începând cu ora 13.00, pe platoul mare al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”. Dacă în simulatoare, vizitatorii vor putea experimenta diferite misiuni virtuale la bordul navelor militare și civile, în sala de sport, copiii vor putea practica unul dintre sporturile preferate alături de studenți.

Am pregătit și premii-surpriză pentru cei mai norocoși dintre vizitatori. Tot ceea ce trebuie să facă cei care vor să intre în competiție este să își facă un selfie în timpul tururilor ghidate, să posteze fotografia pe Facebook sau Instagram cu hashtag-ul #ANMB și să eticheteze cu tag-urile @Academia Navală „Mircea cel Bătrân” (pentru Facebook) și @academia.navala (pentru Instagram), precizează comunicatul instituției.Ştiri recomandate

12