Telegraf Online - tag: accidente rutiere

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ştiri despre accidente rutiere

Pieton lovit de maşină
1 ianuarie 2006 Pieton lovit de maşină

Poliţiştii de la Rutieră au fost sesizaţi, în urmă cu puţin timp, prin 112, că pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanţa, a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informaţii, un pieton a fost acroşat de o maşină. Vom reveni cu amănunte.

0 comentarii
Accident pe bd. Ferdinand
1 ianuarie 2006 Accident pe bd. Ferdinand

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puţin timp pe bulevardul Ferdinand, din Constanţa. Potrivit apelului la 112, în coliziune au fost implicate două autoturisme şi un autobuz. Din primele informaţii, trei persoane au fost rănite. Poliţiştii şi ambulanţele se îndreaptă către locul impactului. Vom ...

0 comentarii
Accident rutier în Pecineaga
1 ianuarie 2006 Accident rutier în Pecineaga

Poliţiştii de la Rutieră au fost solicitaţi să intervină în urmă cu puţin timp, la un accident rutier care s-a petrecut în localitatea constănţeană Pecineaga. Din primele informaţii se pare că o persoană este rănită. Vom reveni cu amănunte!

0 comentarii
Accident rutier la Agigea
1 ianuarie 2006 Accident rutier la Agigea

Poliţiştii de la Rutieră se îndreaptă în aceste momente către comuna Agigea, după ce mai multe persoane au sunat la 112 şi au anunţat că un accident rutier a avut loc în afara localităţii. Din primele informaţii o persoană a fost rănită, după ce două maşini au intrat în coliziune.

0 comentarii
Accident pe bulevardul 1 Mai
1 ianuarie 2006 Accident pe bulevardul 1 Mai

În această dimineaţă, pe b. 1 Mai, în zona de acces spre cartierul Poarta 6, a avut loc un accident rutier. Potrivit primele informaţii, se pare că un pieton a fost lovit de un autoturism. Vom reveni cu informatii.

0 comentarii
Accident rutier pe DN 22C
1 ianuarie 2006 Accident rutier pe DN 22C

Poliţiştii de la Rutieră au fost solicitaţi să intervină în urmă cu puţin timp la un accident rutier care s-a petrecut pe DN 22C, în localitatea Poarta Albă. Potrivit anchetatorilor, din primele informaţii, o persoană este rănită. Vom reveni cu amănunte.

0 comentarii
Pieton lovit pe bd. Tomis
1 ianuarie 2006 Pieton lovit pe bd. Tomis

Poliţiştii au fost solicitaţi, în urmă cu puţin timp, să intervină la un accident rutier petrecut pe bd. Tomis, în zona Capelei Militare. Din primele informaţii, un pieton a fost lovit de o maşină. Vom reveni cu amănunte.

0 comentarii
Smiley a rămas fără permis
1 ianuarie 2006 Smiley a rămas fără permis

Smiley a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de trei luni, după ce a fost prins conducând cu viteza de 177 de kilometri pe oră. Maşina condusă de Smiley a fost suprinsă, astăzi, de un aparat radar rulând cu 177 de kilometri pe oră pe Şoseaua de Centrură a Capitalei, au declarat ...

0 comentarii
Victima vitezei. Un poliţist a ajuns în comă la spital
1 ianuarie 2006 Victima vitezei. Un poliţist a ajuns în comă la spital

Un poliţist de 26 de ani a ajuns azi dimineaţă în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa după ce a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut la primele ore, în staţiunea Mamaia. Valentin Cristian Stanciu conducea un autoturism Dacia dinspre Constanţa spre Năvodari ...

0 comentarii
Peste 20 de escroci s-au împăcat cu victimele
1 ianuarie 2006 Peste 20 de escroci s-au împăcat cu victimele

Suntem convinşi că aţi auzit de metoda "Accidentul", acea modalitate de escrocare a unei persoane printr-un soi da şantaj emoţional. Poliţiştii spun că, în ultima perioadă, peste 20 de escroci specializaţi în înşelăciuni prin metoda "Accidentul" au scăpat de urmărire penală după ce s-au folosit de ...

0 comentarii
Pieton accidentat în Mangalia
1 ianuarie 2006 Pieton accidentat în Mangalia

Poliţiştii de la Rutieră şi un echipaj de ambulanţă s-au deplasat în urmă cu puţin timp pe Şoseaua Constanţei din Mangalia, unde a avut loc un accident rutier. Din primele informaţii, un pieton a fost lovit de o maşină. Vom reveni cu amănunte.

0 comentarii
1...339340341
Cele mai comentate ştiri
123
Pagina a fost generata in 0.1887 secunde