Angelina Jolie va preda la prestigioasa Universitate Georgetown din Washington

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Angelina Jolie va preda la prestigioasa Universitate Georgetown din Washington

Monden 28 August 2016 / 13:12 1292 accesări

Încă din luna mai, Angelina Jolie a devenit profesoară la London School of Economics în cadrul programului de master „Femei, Pace și Securitate”.

Urmare a acestui fapt, Melanne Verveer, directoare a aceluiași program de master la Universitatea Georgetown (unde, printre alții, au studiat Bill Clinton și Bradley Cooper) și-a exprimat intenția de a se întâlni cu actrița pentru a-i propune o colaborare. Și lucrurile se pare că s-au concretizat. Conform site-ului „US Weekly”, în viitorul apropiat soția lui Brad Pitt va preda și la Georgetown.

Melanne Verveer: „Am fost încântată s-o întâlnesc pe Angelina Jolie și să discutăm despre cum am putea colabora pentru a aborda același program pe care-l derulează în Anglia și de partea cealaltă a Atlanticului.”

Cariera didactică a Angelinei Jolie vine ca o urmare firească a faptului că ea este de ceva vreme Trimis Special al Înaltului Comisariat ONU pentru refugiați. Dar, mai ales, actrița a dovedit în timp, prin atitudinile și pozițiile sale publice, că este o militantă dedicată în lupta pentru drepturile femeilor.

În ultimul timp, Angelina Jolie pare să se țină cât mai departe de rumoarea și de agitația de la Hollywood – nu cu mult timp în urmă, actrița a refuzat un rol principal într-o nouă adaptare cinematografică a romanului „Crima din Orient Express”, chiar dacă acesta i-ar fi oferit posibilitatea să intre în pielea aceluiași personaj întruchipat cu ani în urmă de o actriță legendară: Lauren Bacall.12
Pagina a fost generata in 0.2879 secunde