Argint pentru juniorii de la LPS, la CN de tenis de masă pe echipe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Argint pentru juniorii de la LPS, la CN de tenis de masă pe echipe

Sport 28 Martie 2017 / 16:32 437 accesări
Juniorii de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța au urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere

Juniorii de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța au urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere

La Cîmpulung Muscel, în perioada 24-26 martie, au avut loc Campionatele Naționale de tenis de masă pe echipe, competiție rezervată juniorilor 1. Clubul Sportiv Farul Constanța (antrenori Viorel Filimon, Elena Sebe și Stelian Hașoti) a participat cu două echipe, care au ocupat locul 6 la feminin și locul 11 la masculin. Din echipa feminină au făcut parte Elena Zaharia, Denisa Urîtu, Camelia Mitrofan și Claudia Caragea, iar la masculin au evoluat Daniel Manu, Emir Culpedin, Alexandru Amzu și Victor Durea.

La rândul său, echipa Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța, alcătuită din Cristian Pletea, Paul Mladin și Alexandru Chiriță, a cucerit medalia de argint la masculin, campioană devenind CS Pristavu Cîmpulung 1 (Cristian Chiriță, Florin Spelbu, Mihai Zamfir). La feminin, pe primul loc s-a clasat CSM Slatina (Adina Diaconu, Andreea Hudusan, Raluca Malache). LPS a participat și cu o a doua echipă de băieți, care a ocupat locul 10. La feminin, LPS 1 s-a clasat locul 4, iar LPS 2 a terminat pe locul 13.

Vineri și duminică, tot la Cîmpulung Muscel, s-a disputat finala Diviziei A feminine la tenis de masă (liga a doua), în care s-au întâlnit CS Farul 2 și CS Pristavu Cîmpulung. Cele două cluburi au căzut de acord să dispute atât turul, cât și returul pe terenul echipei Pristavu. Scorul manșei tur a fost 5-2 pentru Farul, în timp ce Pristavu s-a revanșat la retur, impunându-se tot cu 5-2. Oricum, rezultatul finalei nu avea o importanță prea mare, pentru că Farul este deja reprezentată în Superligă, astfel că echipa a doua nu are drept de promovare. În aceste condiții, Pristavu a obținut promovarea în Superligă, alături de formația de pe locul 3 în Divizia A. Pentru Farul 2 au evoluat Timea Urszuly, Elena Zaharia, Camelia Mitrofan și Denisa Urîtu.12
Pagina a fost generata in 0.2018 secunde