Asistentul condamnat după ce a violat zeci de paciente, eliberat condiţionat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După ce a stat în închisoare doar trei ani din opt Asistentul condamnat după ce a violat zeci de paciente, eliberat condiţionat
Eveniment, Justiție 12 Ianuarie 2020 / 16:08 2113 accesări 0 comentarii
Sursa foto: obiectivbr.ro

Sursa foto: obiectivbr.ro

Asistentul medical de la Spitalul Judeţean din Brăila care a fost condamnat la 8 ani de închisoare, dovedit fiind că a violat zeci de paciente, a fost pus în libertate, în urma unei decizii a Tribunalului Brăila care a respins contestaţia procurorilor la decizia de eliberare condiţionată. Viorel Milcu a fost condamnatîn urma procesului intentat de o adolescentă de 16 ani. Asistentul medical a stat după gratii aproximativ trei ani, iar judecătorii au decis să-i accepte cererea de eliberare condiţionată. Aceasta a fost a treia cerere, precedentele două fiind respinse de magistraţi. Decizia de eliberare condiţionată este definitivă şi a fost pusă în aplicare vineri.

Viorel Milcu a fost condamnat definitiv la închisoare în februarie, 2018, după ce Curtea de Apel Galaţi a decis ca bărbatul de 60 de ani să fie condamnat la opt ani de închisoare, fiind acuzat de mai multe femei că le-a sedat şi apoi le-a violat. În plus, bărbatul a fost obligat la plata unor daune morale în valoare de 15.000 de euro.

În timpul procesului, procurorii au demonstrat că acuzatul le administra somnifere victimelor pentru a le viola, ceea ce a reieşit din fişele medicale ale spitalului, din reţetele administrate şi din declaraţiile medicilor. Probele ADN au demonstrat că victima de 16 ani a fost violată după ce a fost sedată în timp ce se afla la secţia de Chirurgie a spitalului pentru o operaţie de apendicită.

Viorel Milcu a fost arestat preventiv în 2016 după ce victima de 16 ani a depus o plângere la Poliţie. Ulterior, zeci de paciente au depus plângere declarând că au fost violate de asistentul medical.

Sursa foto: obiectivbr.roŞtiri recomandate

Bătaie în Vama Veche
Bătaie în Vama Veche 546 accesări
Pagina a fost generata in 0.1398 secunde