Au dat de lucru celor de la Poliția Rutieră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Au dat de lucru celor de la Poliția Rutieră

Eveniment 22 Martie 2019 / 19:54 874 accesări

La data de 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Soveja din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Cuza Vodă, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, care a condus un autoturism, în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 21 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, în timp ce a condus un autoturism, în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 21 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea 23 August, județul Constanța, în timp ce conducea, în aceeași localitate, un autoturism neînmatriculat.12