Australian Open. Simona Halep, după eliminare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Australian Open. Simona Halep, după eliminare: Serviciul meu n-a mers...Serena a jucat foarte bine și a meritat să câștige

Sport 17 Februarie 2021 / 09:57 1882 accesări
Foto: arhivă

Foto: arhivă

Simona Halep a declarat, la conferința de presă avută după eliminarea în sferturi la Australian Open, suferită în fața Serenei Williams, că serviciul nu a ajutat-o în acest meci.
Simona a dat credit jocului adversarei și a apreciat că marea campioană americană și-a îmbunătățit deplasarea și defensiva.
Jucătoarea noastră a recunoscut că trebuie să mai lucreze la atitudinea negativă pe care o are pe teren și pe care a pus-o pe seama pauzei competiționale prelungite.

"A fost un meci dificil, Serena a jucat foarte bine și, cu siguranță, a meritat să câștige azi. Am simțit că serviciul nu m-a ajutat prea mult, de aceea nu am putut să consolidez avantajul pe care l-am avut în setul doi", a explicat Simona Halep.

Simona a declarat că nu este foarte dezamăgită de cum a jucat, iar Serena a fost mai puternică în momentele importante. Campioana noastră a recunoscut că a fost negativă pe teren în acest turneu, dar a precizat că este un aspect la care va lucra:

"Sentimentul meu după acest meci este că nu am fost atât de departe, dar Serena a fost mai puternică în momentele importante. Am avut 3-1 în setul doi și serviciul nu prea m-a ajutat. Ar fi trebuit să fiu mai puternică pe serviciu, dar n-a funcționat astăzi. Retururile ei au fost foarte puternice.

Cred că am avut un meci bun azi. Nu sunt atât de dezamăgită de mine. Atitudinea poate a fost un pic negativă în tot turneul, dar o să lucrez la asta și mă voi întoarce mai puternică, cu siguranță, la acest capitol."

Întrebată dacă a simțit că Serena Williams a vrut să-și ia revanșa după finala pierdută categoric în 2019 la Wimbledon, Simona a răspuns că meciurile nu pot fi comparate, ca suprafețele sunt diferite și a spus că se aștepta ca azi să aibă un meci dificil:

A trecut mult de la meciul nostru de la Wimbledon și e o suprafață diferită aici. Așa cum spuneam ;i acum două zile, va fi un meci diferit. Niciodată nu seamănă două meciuri între ele, așa că nu mă așteptam să fie ca atunci. Știam că va fi un meci dificil și că va trebui să joc foarte bine ca să câștig. Așa că nu, n-am avut în minte ce s-a întâmplat acolo. Am intrat pe teren cu încrederea că am o șansă să câștig, dar știam că va fi foarte greu.12
Pagina a fost generata in 0.1944 secunde