Cod galben de caniculă la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cod galben de caniculă la Constanța

Vremea 29 Iunie 2022 / 09:38 698 accesări

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Galben de caniculă și disconfort termic, valabil miercuri, joi și vineri, inclusiv pentru regiunea Dobrogea.

Conform atenționării meteorologice emise de A.N.M., miercuri, joi și vineri, în municipiul Constanța, vremea va fi caniculară, temperaturile maxime vor depăși frecvent 35 de grade, disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) depășind pragul critic de 80 unități.

Direcția Generală Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța anunţă că va asigurafuncționarea permanentă a cișmelelor publice cu apă potabilă, funcționarea fântânilor arteziene existente, în special în timpul zilei, pentru menținerea umidității aerului, stropirea cu apă a bulevardelor și străzilor principale, în special în locurile aglomerate pentru menținerea umidității aerului, stropirea spațiilor verzi din parcuri pentru menținerea umidității aerului, precum și asigurarea serviciilor publice de salvare acvatică-salvamar și posturi de prim ajutor.

În sprijinul constănțenilor intervin și farmaciile din municipiu. Oamenii se pot răcori și hidrata în incinta acestora și beneficiază gratuit de măsurarea tensiunii arteriale.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1889 secunde