Cu ce s-au luptat polițiștii la Neversea. Un deces, scandaluri, alcool și droguri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cu ce s-au luptat polițiștii la Neversea. Un deces, scandaluri, alcool și droguri
Eveniment 08 Iulie 2019 / 08:27 2809 accesări 4 comentarii

Zilnic, peste 500 de lucrători ai MAI (jandarmi, polițiști, pompieri si polițiști de frontieră), împreună cu cei ai structurilor partenere de ordine și siguranță publică, precum și de poliție locală, au fost la datorie în perioada festivalului Neversea 2019, desfășurat între 4 și 7 iulie pe plaja Modern din Constanţa, pentru ca cei prezenți să fie în siguranță.

În această perioadă, jandarmii şi poliţiştii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.300 lei. Sancţiunile aplicate au fost date în principal pentru consumul de alcool, nerespectarea măsurilor instituite de forțele de ordine, injurii, provocare şi participare la scandal.

Garda de Coastă a avut nouă intervenţii pe mare pentru îndepărtarea unor ambarcaţiuni din zona de restricţie navală. Intervenţiile au fost făcute cu o șalupă de supraveghere și control portuar și o ambarcațiune de abordaj, control și salvare.

Inspectoratul pentru Situaţii de Ugenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a intervenit medical în 1.572 de cazuri, iar 28 de persoane au fost transportate la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, la data de 7 iulie a.c., în jurul orei 21.15, a fost constatat decesul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Pe parcursul celor patru zile de festival, polițiștii de combatere a criminalității organizate au constatat 43 de infracțiuni la Legea 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Majoritatea faptelor depistate au vizat deținerea de droguri în vederea consumului propriu.

Loading...

4 comentarii

Dancu 08:53:31 / 09 Iulie 2019
sa ne mandrim

sincere felicitari ,organizatorilor,oamnilor de ordine,participantilor,oameni tineri si frumosi,un exemplu de festival,sa fii nedrept sa spui ca nu este un success pentru toata lumea.Bravo!!!!!

Dan 10:27:56 / 09 Iulie 2019
Adunare pentru drogati

Inca un motiv pentru a se anula definitiv aceasta monstruozitate care blocheaza un oras si asa sufocat si care streseaza locuitorii urbei prin nesimtirea cu care sunt ignorate orice norme de civilizatie si bun-simt prin nivelul decibelilor care erup din boxele amplasate aiurea, in apropierea locuintelor cetatenilor. 4 nopti de cosmar, lipsite de liniste si un adevarat chin mai ales pentru persoanele in varsta si bolnave. Sa speram ca aceasta a fost ultima data cand am fost martorii acestei susanele de prost-gust!

constanteanu 11:43:59 / 09 Iulie 2019
pt frustrati

Pentru frustratii pripasiti prin Constanta de pe aiurea le transmit urmatorul mesaj! CARATI VA ACASA! Lasati Constanta constantenilor Voi dati va cu parerea in satele si comunele de unde ati venit!

compozitor mica marian suteu 22:29:58 / 13 Iulie 2019
o nebunide

prededintele consiliului judetean horia tutuianu si primatul fagadau cred ca se drogheaza de aproba chestia imbecila de drogati!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2426 secunde