Cum va fi vremea de Florii şi de Paşte

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Meteorlogii anunţă timp frumos

Cum va fi vremea de Florii şi de Paşte

Vremea 04 Aprilie 2019 / 15:23 984 accesări

Începutul lunii aprilie vine și cu un deficit de ploi, mai ales în zonele montane din vestul și nordul țării. De Florii şi de Paşte, meteorlogii anunţă vreme frumoasă. Conform ANM, valorile termice se vor situa în general sub cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice şi la munte, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

PROGNOZA METEO LUNARĂ Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016. Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fiprognozate cu ajutorul acestui produs.

Săptămâna 01.04.2019 – 08.04.2019

Valorile termice se vor situa în general sub cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice și la munte, iar în resttemperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane din vestul și nordul teritoriului.

PROGNOZA METEO DE FLORII

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa îngeneral în jurul celor specifice acestui interval.Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor excedent local înregiunile sudice dar și a unui ușor deficit în nord-vestul teritoriului.

PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în jumătatea vestică a teritoriului și în general apropiatede cele normale ale perioadei în rest.

(sursa: INMH.ro)12
Pagina a fost generata in 0.1945 secunde