Extragerea Loteriei bonurilor fiscale emise în ianuarie are loc pe 19 februarie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Extragerea Loteriei bonurilor fiscale emise în ianuarie are loc pe 19 februarie
Economie 19 Februarie 2017 / 10:30 468 accesări 0 comentarii

Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 - 31 ianuarie 2017 este programată duminică, la ora 15:50, iar fondul de premiere este, ca de obicei, de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, conform unui comunicat de presă al Ministerului Finanțelor Publice (MFP). Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 19 februarie, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor ce vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 15.50.

Conform MFP, extragerea va avea două etape, respectiv una în care va fi extrasă bila pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 30, iar cealaltă în care vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare. Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN "Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile. Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al Companiei Naționale Loteria Română. Bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere la orice administrație fiscală din structura ANAF.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.Pagina a fost generata in 0.1538 secunde