Fuego va colinda Constanța și Cumpăna

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se împodobește... scena

Fuego va colinda Constanța și Cumpăna

Cultură 10 Decembrie 2015 / 16:33 698 accesări

Crăciunul românesc de după Revoluție și-a găsit cei trei „magi ai scenei muzicale” de Sărbători în artiștii Fuego, Hrușcă și Bănică Jr. Aceștia sunt cei mai activi cântăreți din luna decembrie, datorită repertoriilor cu colinde și piese de iarnă. Bănică nu vine în acest an, de Sărbători, la Constanța. Hrușcă este însă protagonistul concertului din 10 decembrie, de la Casa de Cultură, iar Fuego va susține nu unul, ci două concerte la malul mării, în acest weekend.

„ACASĂ DE CRĂCIUN“ Paul Surugiu, alias Fuego, a pornit în turneul de iarnă în aceste zile și urmează să străbată numeroase localități până pe 23 decembrie. Turneul se numește „Acasă de Crăciun”, iar sâmbătă, 12 decembrie, ajunge la malul mării, Fuego urmând să cânte la Constanța și Cumpăna în aceeași zi.

Primul concert pe care artistul îl susține sâmbătă este cel din Cumpăna, programat la ora 16.00. Evenimentul are loc la Casa de Cultură din localitate, fiind organizat cu sprijinul Primăriei. Intrarea este liberă.

După lăsarea serii, Fuego vine să-i colinde pe constănțeni la Casa de Cultură a Sindicatelor din oraș. Recitalul de colinde este programat la ora 19.30, iar ultimele bilete se găsesc în vânzare la sediul instituției, la prețurile de 40 și 50 de lei.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1762 secunde