Ianis Hagi, felicitat pentru golul înscris la debutul oficial în tricoul lui Genk

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional

Ianis Hagi, felicitat pentru golul înscris la debutul oficial în tricoul lui Genk

Sport 28 Iulie 2019 / 10:29 489 accesări
Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Reuşita lui Ianis Hagi în primul meci oficial în care a îmbrăcat tricoul campioanei en titre a Belgiei, KRC Genk, a fost remarcată de specialişti. Golul victoriei marcat de internaţionalul român în partida cu Kortrijk, scor 2-1, chiar la prima atingere a balonului după introducerea în teren, a adus bucurie în tabăra Viitorului.

„Ianis ne-a făcut o bucurie tuturor, pentru că ştim cât a muncit. Noi, văzându-l zi de zi, ştim ce jucător este şi ce poate. Pentru mine nu este o surpriză, dar e ceva extraordinar şi merită toate laudele şi toate felicitările. Să marchezi la prima atingere, la primul meci, nu este ceva uşor. Ne bucurăm foarte mult pentru el şi îi dorim să o ţină tot la fel”, a declarat antrenorul secund al Viitorului, Cătălin Anghel, la conferinţa de presă desfăşurată sâmbătă, înaintea partidei pe care FC Viitorul Constanţa o va susţine duminică seară, de la ora 21.00 (în direct la Digii Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport), cu FC Hermannstadt, în etapa a treia a Ligii 1, pe stadionul „Central” din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu.

Iată şi mesajul de felicitare postat pe site-ul oficial al FC Viitorul adresat fostului purtător al banderolei de căpitan al grupării de la ţărmul mării:

„Felicitări, căpitane!

Fostul căpitan al Viitorului, Ianis Hagi, a debutat cu gol la campioana Belgiei, KRC Genk !

În prima etapă a campionatului belgian, Ianis a fost introdus pe teren în min. 74 al întâlnirii de pe Luminus Arena, dintre KRC Genk și Kortrijk, la scorul de 1-1, și a reușit, la prima atingere de balon, să înscrie golul victoriei pentru campioana Belgiei cu o execuție spectaculoasă din centrul careului ! Ianis Hagi a reușit, totodată, și cel mai rapid gol înscris de un jucător român imediat după transferul la o echipă din străinătate!

Felicitări, Ianis, suntem mândri de tine și cât mai multe reușite în tricoul noii tale echipe!”12