Imagini emoţionante în Parcul Tăbăcărie! Vezi galeria foto!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Imagini emoţionante în Parcul Tăbăcărie! Vezi galeria foto!
Lifestyle 26 Martie 2019 / 16:57 1846 accesări 3 comentarii

Fotoreporterii Telegraf au surprins o altă faţă a primăverii în Parcul Tăbăcărie. Pentru cei care se plimbă în mod curent pe acolo, familia de lebede ce trăieşte în bună pace cu familia de răţuşte plus vreo câţiva porumbei şi turturele ocazionale sunt o obişnuinţă. Pentru toţi ceilalţi constănţeni însă, imaginile nu au cum să nu aducă un zâmbet şi o bună dispoziţie. Vi le oferim cu drag, în prag de primăvară!

Loading...

3 comentarii

Panseluta 00:23:57 / 27 Martie 2019
Jurnalism

Emotionante de iti vine sa pui mana pe par si sa dai ar fi fost imaginile cu ruina care a ajuns Parcul Tabacariei, acelea nu le vedeti? de ce nu le prezentati, alaturi de altele care dovedesc starea deplorabila a orasului, zi dupa zi, numar dupa numar, pentru ca oamenii sa stie ce pramatie de primar avem in fruntea urbei si sa nu mai faca aceeasi greseala de a-l vota a doua oara?

Verdes 08:00:54 / 27 Martie 2019
Pentru Panseluta

Madame, acritura bolnava psihic, ce are sula cu prefectura? ca esti o vipera care scuipa venin si cand doarme ne-am lamurit toti care deschidem site-ul asta fie si rar! Lasa-ne, ofilito, si du-te la dreapta lu' taica-tu Scaraotchi, unde ti-e locul. Alo, redactia, de ce ii pemiteti asteia sa ne f...ta nervii si n-o blocati dracului, ca ne strica ziua de cum deschidem ziarul. Fa, vaco, ce au niste lebede care isi asteapta puii cu boala psihica si veninul din sufletul ala negru-taciune al tau? Tu, pe lumea asta, te-ai bucurat vreodata si de altceva decat de raul altuia si de raul pe care il faci si il imprastii in jur? Tu n-ai mama, n-ai tata, n-ai Dumnezeu, n-ai nimic sfant pe lumea asta, vita incaltata?

exemplu 08:11:57 / 27 Martie 2019
bleah

oooooh, s-a gasit cineva sa cheltuiasca timp si nervi cu babornita asta scelerata? la ce bun?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2639 secunde