În DNS la rugby, CS Năvodari a surclasat-o pe CS Mănăștur

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / Divizia Națională de seniori, etapa a treia

În DNS la rugby, CS Năvodari a surclasat-o pe CS Mănăștur

Sport 16 Octombrie 2016 / 17:17 536 accesări
Georgian Burlacu va fi recuperat până la meciul din etapa viitoare

Georgian Burlacu va fi recuperat până la meciul din etapa viitoare

Sâmbătă au avut loc cele patru meciuri contând pentru etapa a treia din Divizia Națională de seniori la rugby, rundă în care CS Năvodari a înregistrat a doua victorie cu punct bonus a sezonului, 54-5 (35-5) cu nou-promovata CS Mănăștur. Ardelenii, care sunt club formator al Universității Cluj, au venit la Năvodari cu mulți jucători tineri, dar și cu câțiva componenți ai echipei din SuperLigă, folosiți mai puțin în acest campionat. Gazdele au făcut din nou spectacol, marcând în total opt eseuri, prin Pîrvu (2), Miron, Comănici, Brașovianu, Barbu, Puișoru și C. Nicolae. Celelalte puncte au venit din transformările reușite de Ignea (6) și Trandafir. Eseul clujenilor a fost înscris de Ciaparii.

CS Năvodari a fost extrem de aproape să se mai aleagă cu un jucător accidentat, Georgian Burlacu fiind transportat cu ambulanța la spital, în urma unei lovituri primite în zona cervicală, la o fază din prima repriză. Din fericire, totul este în regulă, iar jucătorul de linia a doua va fi recuperat până la meciul din etapa viitoare, când echipa antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase va primi vizita lui RCM Galați.

„Partida a fost la discreția noastră. Știam că nu vom avea un meci prea dificil, de aceea am decis să introducem și jucătorii folosiți mai puțin în ultima perioadă, iar Puișoru a revenit după accidentare. Sunt mulțumit de jocul echipei noastre, însă puteam să înscriem și mai multe eseuri”, a declarat Cristian Husea.

Au evoluat pentru CS Năvodari: Zapan, Comănici, Toader - Burlacu, M. Croitoru - Brașovianu, Pîrvu, Agiacai - Fl. Croitoriu, Ignea - Porumb, Papaiane, Puișoru, Miron - C. Nicolae (au mai jucat: Apetroaie, Strat, Barbu, Agapie, Ciubotariu, Gheară, Trandafir, Grigoraș).

Celelalte rezultate din etapa a treia: RCM Galați - Știința Petroșani 19-35; RC Bârlad - CSU „Aurel Vlaicu” Arad 12-15; CSM Bucovina Suceava - RC Stejarul Buzău 19-12. În clasament conduce Știința Petroșani, cu 14 puncte, singura echipă neînvinsă. CS Năvodari este a doua, cu 11p, fiind urmată de RC Stejarul Buzău și CSM Bucovina Suceava, câte 9p.

Citește și:

Rugbyștii de la CS Năvodari primesc vizita lui CS Mănăștur

CS Năvodari, învinsă la un singur punct diferență!

CS Năvodari a început campionatul cu un succes categoric

Victorie la scor pentru Tomitanii12
Pagina a fost generata in 0.1948 secunde