Inedit! Medicii au înotat și au câștigat copiii din Secția Terapie Intensivă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S-au strâns 84.258 lei la Swimathon

Inedit! Medicii au înotat și au câștigat copiii din Secția Terapie Intensivă

09 August 2018 / 11:09 4498 accesări

Au înotat pentru micuții pacienți din Secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți și a Compartimentului de prematuri de la Spitalul Județean Constanța. medici, voluntari, oameni de bine, sportivi - toți au dat ce au avut mai bun în cadrul competiției inedite numite Swimathon. Totul pentru bebelușii născuți cu probleme. Astfel, ptrivit unui comunicat de presă al Asociației Dăruiește Aripi, cifrele donațiilor au devenit oficiale. „Ehipele Dăruiește Aripi au strâns împreună la Swimathon Bucuresti suma de 84.258 lei și ocupă primul loc în această competiție națională de strângere de fonduri. Participarea la Swimathon București a fost o premieră pentru Dăruiește Aripi, iar emoțiile trăite în ziua în care echipele noastre au înotat au ridicat valuri mari de emoție în sufletele noastre. Ne bucurăm că mesajul nostru a avut așa mare ecou“, au transmis reprezentanții asociației.

Proiectul de reconstrucție al secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți și a Compartimentului de prematuri de la Spitalul Județean Constanța este beneficiarul donațiilor ce provin de la ambele echipe Dăruiește Aripi. „Ediția a șasea Swimathon București a depășit ediția anterioară cu 65%, în ceea ce privește sumele strânse pentru proiecte. Este o creștere dincolo de așteptările noastre optimiste“, a declarat Alina Kasprovschi, director executiv la Fundația Comunitară București, organizatorul evenimentului.

Swimathon București nu este doar o competiție de înot, ci și o campanie de strângere de fonduri. „Swimathon București este despre comunitate, despre felul în care îi convingem pe oameni să doneze pentru proiectele care au nevoie de susținere, dar și despre cât de bine ne simțim când facem asta împreună. Înotătorii nu sunt sportivi profesioniști, ci oameni obișnuiți, de toate vârstele, care își doresc să strângă bani și să înoate pentru un proiect în care cred“, se mai rpecizează în informarea oficială a organizației.12