Înfrângeri pentru Irina Begu şi Irina Bara

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Înfrângeri pentru Irina Begu şi Irina Bara

Sport 16 Octombrie 2018 / 09:03 446 accesări
Irina Begu a cedat fără drept de apel în meciul cu Yulia Putintseva

Irina Begu a cedat fără drept de apel în meciul cu Yulia Putintseva

Tenismena Irina Begu (locul 53 WTA) a fost eliminată, luni seară, în primul tur al turneului de la Moscova, dotat cu premii în valoare totală de aproximativ 900.000 de dolari. Begu a pierdut întâlnirea cu Yulia Putintseva (Kazahstan, locul 48 WTA), cu scorul de 2-6, 0-6, după o oră şi opt minute de joc. Pentru prezenţa în primul tur la Kremlin Cup, Begu va încasa un cec în valoare de 8.455 de dolari şi un punct WTA.

În turul secund la Moscova, miercuri este programată şi partida dintre Simona Halep (locul 1 WTA) şi rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (locul 40 WTA).

Halep a anunţat însă într-un interviu acordat pentru US Today că va lua marţi o decizie în privinţa prezenţei pe teren la Kremlin Cup, ultimul turneu înaintea celui de la Singapore: „Sper mai întâi să pot juca aici (n.r. - la Moscova). Am avut trei-patru zile ca să fiu pregătită pentru acest tuneu. Dar dacă nu voi fi în stare să joc aici, mă îndoiesc foarte mult că voi fi în stare să joc la Singapore, deoarece vine foarte repede. Aşa că nu ştiu acum, dar sigur voi lua o decizie mai întâi pentru sănătatea mea”.

Tot luni seară, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Luxembourg, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari, perechea alcătuită din Irina Bara şi elveţianca Xenia Knoll, cap de serie numărul 3, a fost eliminată de cuplul Vera Lapko (Belarus) / Mandy Minella (Luxemburg), cu scorul de 7-6 (7/2), 3-6, 6-10, după o oră şi 33 de minute de joc.12
Pagina a fost generata in 0.2323 secunde