Magistrații Tribunalului București, decid dacă o arestează pe Olguța Vasilescu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Magistrații Tribunalului București, decid dacă o arestează pe Olguța Vasilescu

31 Martie 2016 / 11:36 3104 accesări

Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a fost prezentată, joi, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, această fiind reţinută de procurorii DNA pentru luare de mită şi spălare de bani.

Olguţa Vasilescu a ajuns la Tribunalul Bucureşti, joi, în jurul orei 11.00, ea fiind prezentată în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova a fost reținută de procurorii anticorupție, miercuri, pentru 24 de ore fiind acuzată de patru fapte de luare de mită, trei infracțiuni de folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și spălare de bani, urmând să fie prezentată joi Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Alături de ea sunt cercetați sub control judiciar Radu Cosmin Preda, administratorul public al Craiovei și Elena Daniela Popescu, reprezentant al unei asociații non profit, ambii acuzați de complicitate la luare de mită.12