Moarte tragică pentru un tânăr de 24 de ani, pe DN 2A din județul Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Moarte tragică pentru un tânăr de 24 de ani, pe DN 2A din județul Constanța!
Eveniment 20 Mai 2018 / 11:00 5740 accesări 0 comentarii

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit, iar o adolescentă de 17 ani a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un autobuz oprit la o trecere pentru pietoni, accidentul producându-se pe DN 2A, în judeţul Constanţa, conform romaniatv.net. Cele şase persoane aflate în mijlocul de transport în comun nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, un tânăr de 24 de ani din judeţul Vrancea conducea duminică dimineaţă un autoturism pe DN 2A dinspre Constanţa către Hârşova. La un moment dat, în zona intersecţiei de la Hanul Morilor, şoferul a intrat cu maşina într-un autobuz care era oprit la o trecere pentru pietoni.

În urma accidentului, şoferul a murit, iar o fată de 17 ani aflată pe locul din dreapta-faţă a fost rănită uşor, fiind dusă la spitalul din Hârşova.

În autobuzul care făcea o cursă regulată de la Constanţa la Braşov se aflau cinci călători şi şoferul, dar niciunul nu a fost rănit.Pagina a fost generata in 0.1568 secunde