MODELE DE MESAJE: SMS-uri și urări de Crăciun pentru cei dragi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Umor și/sau seriozitate

MODELE DE MESAJE: SMS-uri și urări de Crăciun pentru cei dragi

Lifestyle 23 Decembrie 2017 / 09:08 1552 accesări

Sărbătorile de Iarnă sunt momentul perfect în care să le reamintești celor dragi cât de mult îi iubești. Trimite-le tuturor prietenilor și rudelor un MESAJ DE CRĂCIUN:

1. Din lumina sărbătoririi nașterii Domnului și din speranța ce însoțește Noul An, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor!

2. Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

3. În ziua de Crăciun, când te îndopi cu porc și sarmale și n-ai timp nici să suspini, eu am să-ți aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahăr și grăsimi.

4. Moșul vine cam tiptil, niciodata nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă: fericire, bucurie, sănătate pe vecie! CRĂCIUN FERICIT!

5. Bogăţie câtă vreţi, sănătate pentru toţi, iar la anul care vine să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.

6. Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

7. Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…

8. Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de munca şi multe satisfacţii alături de cei dragi.

9. Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

10. Aceasta e o noapte specială, în care poți întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile și retrăieste miracolul nopții de Crăciun!

11. Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!12
Pagina a fost generata in 0.2708 secunde