Nouă trenuri au întârzieri de până la 200 de minute din cauza unei defecţiuni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nouă trenuri au întârzieri de până la 200 de minute din cauza unei defecţiuni

Social 06 Februarie 2017 / 11:18 507 accesări

Nouă trenuri au întârzieri, luni dimineaţă, de până la 200 de minute din cauza unei defecţiuni la linia de alimentare cu energie electrică între staţiile Timișu de Sus şi Dârste. Firul care alimentează cu energie electrică a fost rupt pe o porţiune de 150 de metri. Purtătorul de cuvnt al CFR, Oana Brânzan, a declarat, luni, că firul care alimentează cu energie electrică a fost rupt pe o porţiune de 150 de metri, între staţiile Timișu de Sus şi Dârste. Din acest motiv, nouă trenuri au întârzieri de la 80 de minute până la 200 de minute.

Între trenurile care înregistrează întârzieri mari este InterRegio care circulă pe ruta Satu Mare -Bucureşti Nord (200 de minute) sau trenul Regio care circulă pe ruta Braşov - Ploieşti - Bucureşti (180 de minute). Pentru a nu întrerupe traficul feroviar în întregime, Oana Brânzan a spus că unor trenuri le-au fost ataşate locomotive Diesel. Problemele au fost remediate parţial, începând cu ora 9, de când trenurile circulă în condiţii normale de trafic pe firul 2 între Timişu de Sus şi Dârste. Se intervine în continuare pentru remedierea deranjamentului şi pe firul 1.

Purtătorul de cuvnt al CFR a adăugat că după remedierea în întregime a defecţiunii CFR va ancheta motivele pentru care firul a fost rupt.

Taguri articol


12