„Pisica doldora de bani” vine la teatru

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Pisica doldora de bani” vine la teatru

Cultură 20 Noiembrie 2015 / 16:20 930 accesări

Cei mai mici dintre spectatori sunt invitați la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare”, pentru a urmări o poveste plină de povețe, despre generozitate. Este vorba despre „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani”, spectacol programat duminică, de la orele 11.00 și 12.30.

Spectacolul este pus în scenă de Mihai Constantin Ranin și Lică Gherghilescu, după o poveste de Samuil Marshak. Muzica este realizată de Dumitru Lupu. La întâlnirea cu „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani” sunt așteptați prichindeii cu vârste cuprinse între trei și șase ani.

„O pisică de Angora, văduvă, dar foarte bogată, trăiește în lux într-un castel medieval, fiind păzită de bătrânul și credinciosul motan Vasile, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sărmani, trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost. Lăudăroasă și fudulă peste măsură, își invită vecinii la o serată să le arate luxul în care trăiește. Printre invitați se numără: țapul și capra, cocoșul și găina, precum și vecina purcică. După petrecere, impresionați de cele văzute, invitații o invită pe pisică să le întoarcă vizita cât mai curând. Urmează o serie de peripeții”, se arată pe site-ul Teatrului „Căluțul de mare”.

Citește și:

„Pisica doldora de bani”

Poveşti din „Casa pisicii”12