Primul caz de infectare cu noul coronavirus la HC Dobrogea Sud

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin

Primul caz de infectare cu noul coronavirus la HC Dobrogea Sud

Sport 04 Octombrie 2020 / 15:56 1664 accesări

Duminică, 4 octombrie, de la ora 16.30 (în direct la TVR 1), Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa va susţine prima partidă din cadrul celui de-al doilea turneu al Ligii Naţionale de handbal masculin. Înaintea confruntării cu CSM Bucureşti, clubul constănţean a anunţat, din păcate, primul caz de infectare cu noul coronavirus.

„În urma informaţiilor apărute în mediul online potrivit cărora 5 jucători ai HCD ar fi ieşit pozitivi, iar clubul nostru ar fi ascuns acest lucru, şi pentru că ne dorim că suporterii Constanţei să nu fie dezinformaţi, precizăm:

În urmă testelor Covid-19 efectuate vineri, 2 octombrie, trei jucători au ieşit cu rezultat neconcludent şi au fost nevoiţi să repete testul. La a doua serie de ţeste, sâmbătă, 3 octombrie, doi dintre ei au primit rezultat negativ, iar unul a ieşit pozitiv. Acesta nu a mai făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe, clubul nostru a înştiinţat DSP-ul, iar jucătorul urmează protocolul medical impus de către autorităţi.

Suntem echipă din România cu cele mai multe teste făcute de la reluarea activităţii. Ne testăm săptămânal, iar în ultimele două săptămâni am făcut-o chiar de 4 ori. Nu am ascunde niciodată rezultatele testelor pentru a merge cu jucători bolnavi de coronavirus la turneele organizate în Liga Naţională şi, astfel, să punem în pericol starea de sănătate a tuturor echipelor”, este comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook HC Dobrogea Sud Constanta.12