Protest împotriva vaccinării obligatorii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Protest împotriva vaccinării obligatorii
Sănătate 13 Septembrie 2017 / 09:25 452 accesări 1 comentariu

Asociația Pro Consumatori (APC) România organizează duminică, 17 septembrie 2017, între orele 15:00 și 18:00 în Piața Victoriei din București, un protest împotriva vaccinării obligatorii. Cei de la APC sunt indignați de faptul că, prin legea vaccinării vor fi impuse o serie de măsuri împotriva voinței umane. Știi că proiectul legii vaccinării prevede vaccinarea obligatorie a tuturor copiilor și adulților? sau Știi că schema de vaccinare pentru întreaga populație a României este stabilită de niște vremelnici funcționari, FĂRĂ ACCEPTUL SAU CONSULTAREA TA?

Dacă ești medic, știi că vei fi obligat să efectuezi un ACT MEDICAL FORȚAT, încălcând drepturile pacientului și deontologia.

Menționăm că țara noastră se confruntă cu o epidemie de rujeola, în aproape toată țara fiind înregistrate cazuri de rujeola. În total au fost raportate peste 8.000 de cazuri și zeci de decese. Potrivit specialiștilor, niciuna dintre persoane nu a fost vaccinată. Ceea ce se petrece acum în țara noastră se întâmpla acum 20 de ani, când, din cauza neîncrederii în imunizare prin vaccinare, omenirea se confrunta cu numeroase epidemii de boli contagioase.

1 comentariu

vasile 14:11:00 / 16 Septembrie 2017
Protest impotriva legilor antidemocratice ale statului roman

Distribuiti pe toate canalele de comunicare (Facebook, Twiter etc) daca considerati ca statul roman va incalca drepturile si libertatile prin masurile si legile adoptate. Protest impotriva masurii totalitar-comuniste a autoritatilor romane privind obligativitatea vaccinarii copiilor si ADULTILOR. Duminica, Bucuresti, 17 septembrie, orele 15, Parcul Izvor. Sunt asteptati toti cetatenii care considera ca le sunt incalcate in mod abuziv drepturile si libertatile fundamentale de catre statul roman. Si in Timisoara si Iasi vor fi organizate proteste impotriva legii vaccinarii obligatorii totalitar - comuniste. Mai multe detalii: https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Protest-impotriva-obligativitatii-vaccinarii-duminica-17-septembrie-in-Piata-Victoriei-O-astfel-de-lege-deschide-o-cutie-a-Pandorei-146040

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3721 secunde