Radarele montate pe mașini neinscripționate au făcut ravagii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Radarele montate pe mașini neinscripționate au făcut ravagii
Eveniment 11 Septembrie 2017 / 13:35 2587 accesări 1 comentariu
Cea mai mare viteză a înregistrat-o un mtociclist, cu 246 km/h, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva

Cea mai mare viteză a înregistrat-o un mtociclist, cu 246 km/h, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva

În ultima săptămână, 48 de șoferi care circulau cu viteză excesivă, pe autostrăzile A1, A2 şi A3, au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române.În perioada 6 - 10 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale care acționează pentru siguranța și fluența traficului rutier, pe autostrăzile A1, A2 și A3, au depistat 48 de șoferi care circulau cu viteze excesive.

Astfel, șoferii au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 181 km/h şi 246 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 9 septembrie a.c., pe segmentul Râmicu Vâlcea - Deva, când un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost depistat conducând o motocicletă, înspre Vâlcea, cu viteza de 246 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

Dintre abaterile conducătorilor auto, o parte au fost filmate și înregistrate de aparatul radar în mișcare, montat pe o autospecială neinscripţionată. Oprirea șoferilor s-a efectuat de o autospecială inscripţionată.Șoferii au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei, iar permisele de conducere le-au fost reținute pentru 90 de zile.

Taguri articol

1 comentariu

Steven 22:34:19 / 11 Septembrie 2017
Intrebare

Cand s-a construit autostrada intre Rm Valcea si Deva?!Au venit cumva japonezii si-ai construit-o peste noapte?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.4354 secunde