Restricții de circulație în Constanța, cu ocazia manifestărilor din 9 mai

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Restricții de circulație în Constanța, cu ocazia manifestărilor din 9 mai
Administrație 07 Mai 2019 / 17:38 1689 accesări 0 comentarii

Ziua de 9 mai, moment cu o triplă semnificație pentru români, care marchează Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua Europei, va fi sărbătorită la Constanța prin acțiuni cu caracter militar și religios care se vor desfășura joi, în intervalul orar 09:30 - 11:00, în zona din fața Monumentului Eroilor din Războiul de Independență din parcul Casei de Cultură.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, miercuri, 08 mai, începând cu ora 16:00, va fi interzisă oprirea și staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale.

De asemenea, joi, 09 mai, în intervalul orar 09:00 - 11:00, va fi restricționat accesul autovehiculelor pe strada Daliei iar în intervalul orar 10:30 - 10:45, pe perioada desfășurării paradei militare, traficul auto va fi închis pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul menționat. Traficul rutier va fi deviat pe străzile adiacente.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1764 secunde