Sâmbătă, de la ora 16.30, spectacol baschetbalistic la Sala Sporturilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sâmbătă, de la ora 16.30, spectacol baschetbalistic la Sala Sporturilor

Sport 13 Decembrie 2019 / 19:10 1110 accesări
CS Farul - rândul de sus (de la stânga la dreapta): R. Racovițan, A. Purcăreanu, A. Spînu, Prof. Antrenor Alexandru Botoș, V. Pașca, Gh. Radu, R. Martinescu;  rândul de jos (de la stânga la dreapta): V. Teglaș, R. Tecău, M. Coroian, Gh. Dumitru.

CS Farul - rândul de sus (de la stânga la dreapta): R. Racovițan, A. Purcăreanu, A. Spînu, Prof. Antrenor Alexandru Botoș, V. Pașca, Gh. Radu, R. Martinescu; rândul de jos (de la stânga la dreapta): V. Teglaș, R. Tecău, M. Coroian, Gh. Dumitru.

Sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 16.30, într-o gală organizată de Baschet Club Athletic Constanța, Primăria Constanța și Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa, vor fi onoraţi foștii sportivi ai echipei de baschet din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanța.

„Sâmbătă cunoaștem și onorăm jucători exponențiali ai Clubului Sportiv Farul Constanța și donăm jucării pentru copii înaintea meciului BC Athletic - CSM Târgu Jiu. Jucători exponențiali care ne-au fost idoli și exemple în viață, oameni de baschet care și-au pus amprenta în baschetul de la malul mării, vor fi alături de noi într-un eveniment în care vom readuce culorile alb-albastru în față. Sâmbătă vom strânge și jucării care vor ajunge prin United Hands Romania la copiii din centrele de plasament ale județului nostru cât și la familiile de la sate. Nu va lipsi Casuta Happy Foto Photobooth pentru a ne imortaliza momentele cu Gladiatorii din Tomis de la finalul meciului cât și zâmbetele voastre de dinainte sau din pauza meciului”, este mesajul organizatorilor adresat iubitorilor baschetului.

Gala va preceda penultimul meci de pe teren propriu din acest an al „Gladiatorilor din Tomis”, BC Athletic Constanţa - CSM Tg. Jiu, partidă programată în Sala Sporturilor, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18.00.

Intrarea spectatorilor este liberă!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2309 secunde