Se întinde covorul roșu pentru cele mai SofistiCAT-e feline!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Expoziție de primăvară

Se întinde covorul roșu pentru cele mai SofistiCAT-e feline!

Lifestyle 11 Aprilie 2018 / 08:44 923 accesări

Peste 250 de pisici din nouă țări vor putea fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 14-15 aprilie, la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București. Expoziția, deschisă în ambele zile între orele 10-17, va avea ca punct culminant concursul BEST IN SHO”, în care cele mai frumoase pisici din expoziție se vor întrece pentru un loc pe podium. Un prestigios juriu internațional va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Sphynx și Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Orientală și Siameză.

Sâmbătă 14 aprilie, în pauza dintre arbitraj si concursul final Best in Show, va avea loc festivitatea de premiere a celor mai valoroase pisici din România, trofeul NATIONAL WINNER. Duminică 15 aprilie, crescătorii de Norvegiană de Pădure au pregătit pentru public o prezentare specială. Ca de fiecare dată, în cele două zile ale expoziției se va desfășura și campania ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate, spre adopție. Vizitatorii vor putea participă la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pisici, iar pentru copii va fi deschis un atelier de pictură pe față. În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete).

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

CATS AND TALES este tema ediției de primăvară a Expoziției Internaționale Feline– SofistiCAT și aduce în pavilionul C6 al Romexpo, personajele din basmele copilăriei și poveștile celor mai premiate pisici.

NATIONAL WINNER este titlul acordat exemplarului care a acumulat cele mai multe puncte în urma participării în concursurile internaționale organizate sub egida FIFe. În acest sezon, NATIONAL WINNER este BUBBLIN DUBLIN (în imaginile atașate), din rasa RAGDOLL.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1415 secunde