Şi Liga 1 la fotbal feminin nu se mai reia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern

Şi Liga 1 la fotbal feminin nu se mai reia

Sport 22 Mai 2020 / 16:14 434 accesări

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a anunţat că prin hotărârea Comitetului de Urgență al FRF din 21 mai 2020, campionatul Ligii 1 de fotbal feminin nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019/2020.

Comitetul de Urgență din 11 mai 2020 validase înghețarea tuturor competițiilor feminine în desfășurare, exceptând partea superioară a clasamentului Ligii 1.

„Ulterior acestei decizii, a avut loc o nouă videoconferință la care au participat reprezentanții echipelor de pe primele șase locuri în competiție: „U” Olimpia Cluj, Universitatea Galați, Fortuna Becicherecu Mic, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Piroș Security Arad și Heniu Prundu Bârgăului.

Aceste cluburi și-au exprimat acordul în unanimitate pentru nereluarea Ligii 1 și, astfel, Comitetul de Urgență FRF a decis în consecință.

Având în vedere că un singur club a depus documentația aferentă obținerii licenței de participare în competițiile europene intercluburi de fotbal feminin, Universitatea Olimpia Cluj va participa în competiția UEFA Women’s Champions League 2020/21, în situația în care va obține licența de participare în competiția anterior menționată”, menţionează www.frf.ro.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1905 secunde