Social democrații: „În rapoartele MCV se repetă informații nereale”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Social democrații: „În rapoartele MCV se repetă informații nereale”
Politică 11 Februarie 2019 / 18:13 370 accesări 2 comentarii

Partidul Social Democrat cere Reprezentanţei Comisiei Europene din România să fie atentă şi la îngrijorările exprimate de cele mai reprezentative asociaţii ale magistraţilor din România în ceea ce priveşte „afirmaţiile eronate, nereale” apărute în mod repetat în rapoartele MCV. „Având în vedere precizia la care face apel Reprezentanţa Comisiei Europene din România cu privire la poziţiile oficiale exprimate de CE faţă de ţara noastră, ne aşteptăm la aceeaşi rigoare în legătură cu îngrijorările exprimate de cele mai reprezentative asociaţii ale magistraţilor din România în ceea ce priveşte 'afirmaţiile eronate, nereale' apărute 'în mod repetat' în rapoartele MCV. Se impune deci o clarificare riguroasă asupra 'modalităţii de culegere a datelor pentru întocmirea rapoartelor MCV' care, în opinia asociaţiilor magistraţilor, 'a permis strecurarea unor erori/inexactităţi/afirmaţii trunchiate care nu pot face decât deservicii independenţei justiţiei”, se arată într-o postare pe pagina Facebook a PSD.

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

Gigi 14:08:52 / 12 Februarie 2019
Fanatik ÎMPUȚIȚ PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

...Habar nu are ,că în România JUSTIȚIA a fost încălecată de SECURIȘTII ,că așa zisul stat de drept a fost mai de grabă unul de tip MAFIOT...Așa că va vota tot cu PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS după care DEMOCRAȚIA in Romania va fi .....UN LUX !!!!

Iată "Omul " BASHIT !!!! 06:19:15 / 13 Februarie 2019
Pentru cel de mai "sus"

Ba panaramelor , aricilor PANSATI, ba făcuți la BEȚIE, încă nu v-ați dumerit că SÂNTETI PROȘTI satului.?. PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS nu mai au nici o șansă în fața electoratului român.. PRESA LIBERĂ a spus adevărul ... JUSTIȚIA a dovedit !!!..Că România a trecut prin cel mai negru COȘMAR din istoria ei în DICATURA PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS...În care constituția României SEPARAREA PUTERILOR ÎN STAT și DREPTURILE fundamentale ale romanilor au fost călcate în picioare de noua securitate legionară pe care VOI idioților o susțineți...Marea majoritate a românilor au înțeles că Acum ce-a mai buna alegere pentru Romania e alianța PSD și ALDE....Deja sa văzut în 2016 când alianța PSD și ALDE a zbrobit alianță DNA SRI PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS....Si o va mai face încă o dată anul acesta .....Definitiv . Poporul nu mai poate fi Mințit

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2013 secunde