Speranță pentru bolnavii de cancer din județul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
RECLAMĂ - PUBLICITATE Speranță pentru bolnavii de cancer din județul Constanța Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a redeschis CASA SOARELUI: „Vreau să ameliorăm pentru pacienții constănțeni efectele cancerului, această boală care nu iartă pe nimeni”
Politică 22 Mai 2019 / 16:19 1474 accesări 0 comentarii

Compartimentul de Îngrijiri Paliative „Casa Soarelui”, din cadrul Secției de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost, miercuri, redeschis. La inaugurare au participat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, și directorul Spitalului Județean, dr. Cătălin Grasa, cei doi vizitând împreună cabinetele noului compartiment.

„Casa Soarelui” oferă 21 de paturi pentru pacienți, iar dotările sunt dintre cele mai moderne. Lucrările de amenajare și dotare a compartimentului au fost realizate de către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” și au avut o valoare totală de aproximativ 700.000 lei, din care aproximativ 500.000 lei au fost alocați de către Consiliul Județean Constanța.

În cadrul evenimentului, Horia Țuțuianu a solicitat atât cadrelor medicale cât și directorului Cătălin Grasa ca personalul care deservește compartimentul să se comporte exemplar cu pacienții, întrucât cancerul este o boală care nu iartă pe nimeni. (P)

La comanda PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT - PSD, cod unic mandatarfinanciar coordonator 41190008

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2469 secunde