Stelian Ion a fost propus ministru al Justiţiei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Stelian Ion a fost propus ministru al Justiţiei

Eveniment, Politică 23 Decembrie 2020 / 09:13 1746 accesări
Foto: facebook, Stelian Ion

Foto: facebook, Stelian Ion

Lista Cabinetului Florin Cîţu şi programul de guvernare sunt depuse la Parlament la 23 decembrie 2020.
Stelian-Cristian Ion a fost propus pentru funcţia de ministru al Justiţiei în viitorul guvern.

În mandatul de deputat 2016-2020, a fost inițiator a peste 110 de acte legislative, majoritatea din sfera justiției sau a măsurilor de protecție a mediului.
Printre acestea se numără proiecte de lege privind codurile penal, civil și fiscal, proiecte referitoare la votul electronic și la cel prin corespondență sau proiectul de desființare a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.
De asemenea, este unul dintre inițiatorii legii privind înființarea și organizarea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Mediu, cunoscută și ca DNA-ul Pădurilor.

Pentru alegerile locale din 2020, Stelian Ion a candidat la primăria Constanței, din partea USR PLUS, clasându-se pe locul doi, după actualul primar al Constanței, Vegil Chițac.

S-a numărat printre cei câțiva deputați USR care, după căderea Guvernului Dăncilă, în 10 octombrie 2019, au susținut intrarea la guvernare a USR alături de PNL:

Lumea are de la noi așteptări enorme și nu mai are răbdare. Putem alege să luptăm în continuare, să fim în centrul acțiunilor de luptă anti-PSD, dar de data aceasta cu muniție chiar din Guvern, sau putem alege să fim spectatori la piesa în care alții salvează sau încearcă să salveze justiția/democrația. Părerea mea este că greșim dacă stăm pe margine. Nu putem lăsa PNL-ul de capul său. Trebuie să fim acolo.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.154 secunde