Tânăr arestat preventiv, după ce a împins o persoană pe carosabil în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tânăr arestat preventiv, după ce a împins o persoană pe carosabil în Constanța

Justiție 22 August 2022 / 15:42 3290 accesări

Un tânăr acuzat că a împins pe carosabil un bărbat de 71 de ani, care a murit după ce a fost lovit de un autoturism, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, a informat, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că, după ce au avut un conflict verbal în autobuz, cei doi au coborât în aceeaşi staţie, tânărul lovind cu piciorul bărbatul de 71 de ani, în timp ce acesta se asigura la trecerea pentru pietoni. Împinsă pe carosabil, victima s-a lovit de un autoturism care circula regulamentar.

"Prin ordonanţa din data de 21 august 2022 (...) s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul P.N.I., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul aceleiaşi zile. (...) La data de 20 august 2022, în jurul orelor 16:30, după ce au avut un conflict verbal în autobuzul 101 (din cauză că cele trei ghiozdane ale inculpatului o atingeau pe victimă) şi au coborât separat în aceeaşi staţie din zona CET, de pe bd. Aurel Vlaicu al municipiului Constanţa, în mod surprinzător şi insidios inculpatul a lovit-o cu piciorul în spate în zona toracică posterioară pe victima T.T., în vârstă de 71 de ani, în timp ce aceasta se asigura la trecerea de pietoni, astfel că a împins-o spre carosabil, unde s-a lovit cu capul de partea dreaptă a unui autoturism care circula regulamentar", se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa


Conform procurorilor, în urma impactului cu autoturismul victima a suferit leziuni grave la nivelul capului, care au dus la moarte în scurt timp, prin hemoragie şi contuzie meningo-cerebrale, consecinţe ale unui traumatism cranio-cerebral sever, cu fractură de oase de boltă şi bază de craniu.

Imediat după lovirea victimei, inculpatul a fugit de la locul faptei, însă a fost urmărit şi prins de martori, care l-au predat organelor de poliţie.12
Pagina a fost generata in 0.1128 secunde