Tărâm de basm cu spiriduși, cadouri și Moș Crăciun la City Park Mall

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tărâm de basm cu spiriduși, cadouri și Moș Crăciun la City Park Mall

Comunicat de presă
Divertisment 06 Decembrie 2018 / 14:27 946 accesări

* Magia sărbătorilor îmbracă centrul comercial până de Crăciun

* Petrecere de 3 zile cu spiriduși, LEGO Christmas și o super paradă cu Adevăratul Moș Crăciun

City Park Mall este, oficial, tărâmul de basm al lui Moș Crăciun! Începând de astăzi și până aproape de 25 decembrie, centrul comercial va fi luat cu asalt de cel mai iubit Magician, de năstrușnicii spiriduși ai Moșului, dar și de Adevăratul Moș Crăciun, care îi va aștepta pe cei mici pentru a le asculta secretele.

Cel care va inaugura feeria lunii Cadourilor este Magicianul Marian Râlea. Astăzi,de Moș Nicolae, Magi le va spune copiilor unele dintre cele mai frumoase povești:

„Darul Sfântului Nicolae”, „Povestea Brăduțului de Crăciun”, „Povestea Nașterii Mântuitorului”. Dar cum este și cel mai iubit Magician din România, Marian Râlea are o surpriză în plus: micuții prezenți vor primi daruri de la el. Spectacolul va avea loc între orele 17:00 și 19:00, în piațeta liftului panoramic, de la nivelul -1.

Petrecerea celor mai ghiduși spiriduși

Nici bine nu se va fi terminat seara de poveste, căci spiridușii Moșului pun stăpânire pe centrul comercial. De mâine, 7 decembrie, și până duminică, 9 decembrie, ghidușele făpturi decretează deschis „Spiriduș Super Camp”. La petrecerea de 3 zile sunt invitați toți copiii care vor să se transforme și ei în ajutoare de nădejde ale Moșului. Bineînțeles, pentru că nu e orice fel de poveste, micuții se vor deghiza și ei în spiriduși, cu ajutorul celebrelor urechi ascuțite și a talentaților artiști în pictură pe față. Fiecare seară se termină cu o super petrecere, în cadrul căreia piticii vor învăța cum să danseze ca niște adevărați spiriduși, vor face cunoștință cu Ana, Elsa și Olaf, dar și cu Spiridușul Rătăcit și Pinguinul Fetiță.

Tot în acest sfârșit de săptămână, piesele LEGO prind viață la evenimentul de construcție cu tematică de Crăciun. Copiii sunt așteptați, între orele 12:00 și 20:00, lângă Info Desk, pentru a-și stimula creativitea cu miile de piese LEGO pe care le vor avea la dispoziție.

Parada Adevăratului Moș Crăciun

Weekendul viitor, între 14 și 16 decembrie, City Park se învăluie în praful magic al Familiei Crăciun. Personaje de poveste, pe catalige, săniuța muzicală și prietenii Moșului pun la cale o paradă în toată regula. Adevăratul Moș Crăciun își reunește familia și vine să îi cunoască pe toți copiii cuminți. Alături îi vor sta doamna Crăciun, Fulgii de Nea, Spiridușii, Clopoțica și Soldățelul. Dar, înainte să pornească în cea mai colorată, veselă și amuzantă paradă, Moșul va petrece timp alături de micuți, pentru că vrea să le asculte „micile secrete”. Și poate chiar să le spună și el câteva dintre trucurile pe care le folosește pentru a le aduce exact cadourile dorite.

Distracție cu mascota Arky și cel mai iubit Moș

În cele din urmă, de pe 17 până pe 20 decembrie, mascota centrului comercial, marinarul Arky face cunoștință cu Moș Crăciun, Doamna Crăciun, Crăciunițeleși Spiridușii, iar împreună se vor asigura că micuții se vor distra de minune la petrecerile pe care le-au pregătit în intervalul 16:00 - 19:00.12