West Ham United i-a permis lui Payet să plece la Olympique Marseille

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

West Ham United i-a permis lui Payet să plece la Olympique Marseille

Sport 29 Ianuarie 2017 / 17:13 620 accesări
Dimitri Payet va îmbrăca din nou tricoul lui Olympique Marseille

Dimitri Payet va îmbrăca din nou tricoul lui Olympique Marseille

Clubul englez West Ham United a ajuns la un acord pentru transferul mijlocaşului ofensiv francez Dimitri Payet la Olympique Marseille, echipă de la care l-a cumpărat în urmă cu un an şi jumătate. Jucătorul de 29 de ani, care poate să joace atât ca mijlocaş central ofensiv, cât și ca mijlocaş lateral, a ajuns duminică în Franţa pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna contractul cu noua sa echipă. Suma pentru care se va face mutarea nu a fost deocamdată comunicată, însă prestigiosul cotidian francez „L'Equipe“ susține că Olympique Marseille a plătit aproximativ 30 de milioane de euro.

Payet şi-a exprimat în mod deschis dorinţa să plece de la West Ham în această iarnă, însă, conform „L'Equipe“, primele două oferte - una de 21,9 milioane de euro, iar cealaltă de 29,8 milioane - ale grupării franceze au fost refuzate de englezi. Payet joacă la West Ham din 2015, când a fost transferat chiar de la Olympique Marseille, în schimbul sumei de 15 milioane de euro. Într-un sezon şi jumătate la formaţia londoneză, Payet a marcat 18 goluri în 66 de meciuri jucate, cu trei mai mult decât reuşise în cele 83 de partide disputate la Olympique Marseille, în perioada 2013-2015.

Dimitri Payet, care a mai evoluat la FC Nantes, Saint-Etienne şi LOSC Lille, are 32 de selecţii şi opt goluri înscrise la prima reprezentativă a Franţei. Olympique Marseille ocupă locul 5 în prima ligă franceză, după 22 de etape, cu 33 de puncte.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1628 secunde