Zona Poarta 5, curățată de... gunoaie și boschetari

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Zona Poarta 5, curățată de... gunoaie și boschetari
Administrație 14 Februarie 2018 / 12:21 1514 accesări 1 comentariu

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare S.C. Polaris M. Holding S.R.L. au derulat o acțiune de ecologizare a falezei din zona Poarta 5. Acțiunea a vizat îndepărtarea deșeurilor menajere de pe domeniul public, în special peturi și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi. Acțiuni similare se vor derula permanent și în alte zone ale Municipiului Constanța. De altfel, având în vedere campania „Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!“, solicităm cetățenilor care întâlnesc persoane ce colectează peturi ori deșeuri reciclabile să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând dispeceratul Poliţiei Locale Constanţa la nr de tel: 0241/484.205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgenţă. Pentru utilizatorii aplicaţiei whatsapp numărul de contact este 0799.606.142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul şi direcţia de deplasare a persoanelor în cauză.

Loading...
loading...

1 comentariu

Constantean 14:55:24 / 14 Februarie 2018
Mizerie

Rugăm autoritățile să finalizeze curățenia pe câmp vis-a-vis de liceul albatros , de pe terenul privat unde si-au făcut țiganii grajduri si depozitează toate gunoaiele posibile , să vină să ia haitele de câini de pe câmp si dacă tot e terenul primăriei nu ar fi mai indicat să facă un parc si parcare pentru masinile din cartier ? Vom avea vreodată un oras curat ? si dacă se poate un răspuns din partea primăriei referitor la acel teren , de țiganii de pe el ne-am săturat.

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2063 secunde